Ние правим по-добре подбор на персонал
Гледам видео
TimeTec Hire Solution
 Brochure
Overview of TimeTec Hire
Tailor Job
Requirements Right
Job Application
Made Easy
Effective & Automated
Applicant Management
Seamless Onboarding Process
Защо TimeTec под наем
Тъй като наемането на подходящите хора за вашия бизнес е най-важната част от вашата организация и добрият процес на набиране може да сведе до минимум времето, свързано с търсенето, интервюирането, наемането и обучението на вашата нова работна сила. TimeTec Hire е инструмент, който ви позволява да се включите от самото начало, за да намерите качествените си кандидати, като рационализирате работещия процес на подбор, който ще работи най-добре за вашата компания. С наемането на TimeTec като машина за набиране можете да оформявате систематичен процес, придържащ се към протокола на вашата фирма, и да я прилагате по време на процеса на наемане, така че всеки етап да се провежда с абсолютна прозрачност и удобство.
Създаване и управление на онлайн обяви за свободни работни места
Персонализиране и автоматизиране на успеха
Рекламирайте безопасно     ... | Повече ▼
Как работи?
Мислете за него, като използвате собствения си инструмент за набиране на персонал, за да получите най-добрата работна сила, която желаете на пазара на труда. Това персонализирано средство за наемане ще покрие цялостното производство за набиране на персонал, от момента на настаняването му до безпроблемното качване на борда. И можете да публикувате работните си отвори на Вашата фирма въз основа на собствените си предпочитания по всяко време, отвсякъде, без да се притеснявате. Процесът на набиране на персонал също е изложен на абсолютна прозрачност, когато пристрастността не е шанс. След като процесът на наемане завърши, профилът на служителите ще се актуализира непрекъснато, за да се поддържа най-новата информация за служителите по всяко време.
Характеристика
Персонализиране на наемането на работен поток
Създаване на свободни работни места
Автоматизиран скрининг на кандидата
Персонализируеми формуляри за кандидатстване и въпросници
Назначаване на наемащи екипи
Интервю Scheduler
Управление на сайта на кариерата
Наемане опростено
Данни непокътнати, спестява време
TimeTec под наем Ползи
Наемете само най-доброто за вашия бизнес с TimeTec Hire. Оценявайте кандидатите без пристрастие или лични предпочитания. Работете заедно, определете бизнес нуждите си и планирайте процес на наемане, за да привлечете най-добрите и най-блестящите умове във вашата фирма с TimeTec Hire.
Централизиран и гъвкав работен процес на наемане
Прозрачен процес на справедливо филтриране
Подобряване на цялостното качество на наемане     ... | Повече ▼
Подобрете управлението на работното ви време в работната сила

Свържете TimeTec Hire с нашето време обслужване и график разтвор; TimeTec TA. Часовник време, наблюдавайте времето и стойността на времето в бизнеса си с решение TimeTec. TimeTec TA е пряко свързан с TimeTec Hire за по-ефективна работа.

TimeTec TA
Опитайте с удобството при управлението на отпуските на служителите

Освен да управлявате вашия процес на наемане с TimeTec Hire, TimeTec също предлага TimeTec Leave за модерен начин за управление на отпуската на служителя ви. Спрете да губите време с ръчния начин и стартирайте решението си за отпускане на базата на облак сега с TimeTec Leave.

TimeTec Оставете
Поддържане на целия си екип на едно място без усилие

Центрирайте профилите на служителите си в един инструмент, базиран на облак, TimeTec Profile и използвайте същите данни от TimeTec Profile във всичките си други решения. Започнете да запазвате данните за служителя си в профила на TimeTec сега.

Получавайте FreeTime Profile безплатно, когато се регистрирате с TimeTec Hire

Профил на
Нашите уеб сайтове
© 2019 TimeTec Computing Sdn. Bhd. Всички права запазени.