Kami lebih baik Pengambilan
Tonton Video
TimeTec Hire Solution
 Brochure
Overview of TimeTec Hire
Tailor Job
Requirements Right
Job Application
Made Easy
Effective & Automated
Applicant Management
Seamless Onboarding Process
Mengapa TimeTec Kereta
Kerana menggunakan orang yang tepat untuk perniagaan anda adalah bahagian yang paling penting dalam organisasi anda dan proses perekrutan yang baik dapat meminimumkan masa yang terlibat dalam mencari, menemu duga, mempekerjakan dan melatih tenaga kerja baru anda. TimeTec Hire adalah alat yang membolehkan anda melibatkan diri dari awal untuk mencari calon kualiti anda dengan memperkemas aliran kerja pengambilan yang kemas yang akan berfungsi dengan baik untuk syarikat anda. Dengan TimeTec Hire sebagai mesin pengambilan, anda boleh susunkan proses sistematik yang mematuhi protokol syarikat anda dan melaksanakannya sepanjang proses pengambilan pekerja supaya setiap peringkat dijalankan dengan ketelusan dan kemudahan mutlak.
Buat dan urus siaran kekosongan jawatan dalam talian
Sesuaikan dan automasi untuk berjaya
Mengiklankan dengan selamat     ... Lebih banyak
Bagaimanakah ia berfungsi?
Fikirkan ia menggunakan alat pengambilan sendiri untuk mendapatkan tenaga kerja terbaik yang anda inginkan dalam pasaran pekerjaan. Alat penyerahan yang disesuaikan ini akan meliputi prosiding perekrutan secara keseluruhan dari pengeposan kerja hingga ke kapal terbang dengan lancar. Dan, anda boleh menyiarkan pembukaan kerja syarikat anda berdasarkan pilihan anda pada bila-bila masa, dari mana-mana tanpa bimbang. Proses pengambilan pekerja juga terdedah kepada ketelusan mutlak dimana keraguan tidak berpeluang. Selepas proses penyewaan selesai, profil pekerja akan dikemas kini secara berterusan untuk memelihara maklumat pekerja terkini setiap masa.
ciri-ciri
Sesuaikan Alur Kerja Menyewa
Penciptaan Pekerjaan Bebas Fuss
Pemeriksaan Pemohon Automatik
Borang Permohonan dan Soal Selidik yang boleh disesuaikan
Pelantikan Pasukan Menyewa
Penjadual Wawancara
Pengurusan Tapak Kerjaya
Hiring Sederhana
Data utuh, menjimatkan masa
TimeTec Sewa Faedah
Rekrut hanya yang terbaik untuk perniagaan anda dengan Hire TimeTec. Menilai calon tanpa kecenderungan atau keutamaan peribadi. Bekerjasama, tentukan keperluan perniagaan anda dan merancang proses penyewaan untuk menarik minda terbaik dan paling terang ke dalam syarikat anda dengan TimeTec Hire.
Aliran Kerja Mengatur yang berpusatkan dan Fleksibel
Proses penapisan telus telus
Meningkatkan Kualiti Menyewa Keseluruhan     ... Lebih banyak
Meningkatkan Pengurusan Waktu dan Kehadiran Tenaga Kerja Anda

Sambungkan TimeTec Hire dengan kehadiran masa & penyelesaian penjadualan kami; TA TimeTec. Waktu jam, masa pantau dan masa nilai dalam perniagaan anda dengan penyelesaian TimeTec. MasaTec TA dikaitkan secara langsung dengan TimeTec Hire untuk operasi yang lebih berkesan.

TA TimeTec
Mengalami Kemudahan Pengurusan Cuti Pekerja

Selain menguruskan proses pengambilan anda dengan TimeTec Hire, TimeTec juga menawarkan TimeTec Leave untuk cara moden untuk menguruskan cuti pekerja anda. Hentikan membuang masa dengan cara manual dan mulakan penyelesaian cuti berasaskan awan anda sekarang dengan TimeTec Leave.

TimeTec Leave
Menjaga Semua Pasukan Anda di Satu Tempat dengan Mudah

Senaraikan profil pekerja anda dalam satu alat berasaskan awan, Profil TimeTec dan gunakan data yang sama dari Profil TimeTec merentas semua penyelesaian anda yang lain. Mula menyimpan butiran pekerja anda dalam Profil TimeTec sekarang.

Dapatkan TimeTec Profil secara PERCUMA apabila anda mendaftar dengan TimeTec Hire

Profil TimeTec